Men hvordan tør du?

Jeg elsker talemåden Hvo intet vover, intet vinder – det er jo så rigtigt, uanset om du satser på lykke i form af en Lotto-kupon, eller om du kaster dig ud i at SKABE din egen lykke. Hvis du ikke prøver, er du i hvert fald sikker på, at der ikke sker noget.

Mit drive skabes af det med at skabe nye ting (nyt nyt nyt!) og dét at skabe den bedste arbejdsplads, hvor jeg selv og mine ansatte trives. Det kan godt være, at jeg aldrig kommer op i en størrelse, så jeg kan vinde titlen som Danmarks bedste arbejdsplads, men jeg vil gøre alt for at give mine ansatte følelsen af i det daglige, at det ER landets bedste arbejdsplads. Det er vigtigere end en pokal til hylden.

Og så er jeg så heldig, at jeg er omkringet af succesfulde mennesker, som inspirerer mig til hele tiden til at lægge mig i selen for at være den bedste version af mig selv. Ikke noget, jeg tager for givet. Ikke noget jeg er bleg for at fortælle til dem, som inspirerer mig. Og ikke noget, jeg føler mig intimideret over.

Jeg elsker, når folk har succes, og det gør ikke ondt på mig at vide, at det går bedre for dem end for mig!

En anden CHEFMOR, som jeg er heldig at kende, det er Maj Wisman. Og hvad kan Maj så, som gør mig imponeret? Maj har succes med at være websexolog og hun gør det godt! Derudover har hun et online mentor forløb for andre, som drømmer om den slags selvstændige liv, der kombinerer en fyldt bankkonto OG en fyldt personlig konto. Og så er hun også mor til 2 med alt hvad det indebærer, når man gerne vil være til stede for familien OG have fart på karrieren. Maj er sej, og hun har lært mig, at 80% også kan være godt nok, hvis 100% betyder, at man aldrig kommer helt i mål med sine ting. Jeg er selv meget perfektionistisk af natur, så mødet med Maj har været vigtigt for mig, fordi det har givet mig det der SPARK bagi, man nogle gange har brug for. Og fordi det har lært mig, at det jeg ser som 80% færdigt, det ser mange andre som køreklart. Med andre ord: det er ikke ubetinget godt at være perfektionist.

Det er MEGA inspirerende at omgive sig med dygtige folk!

En anden sej kvinde, som dog ikke er mor (endnu), men som laver noget, jeg godt gad at have lavet i mine yngre dage b.c. (before Chefmor), det er Michelle Rødgaard-Jessen. Michelle er virtuel assistent og er fantastisk til det. Jeg forsøgte faktisk at slå mig op som virtuel advokatsekretær i mit firma Mileas.dk, men det blev aldrig rigtig til noget, fordi jeg var forud for min tid (vi taler 2006), og jeg havde så travlt med alle mine offline kunder, at jeg ikke havde tid til at løbe det igang. Hjemmesiden var ellers top optimeret. MEN Michelle gør det altså, og hun gør det godt. Jeg har selv hyret hende til en opgave med opsætning af Mailchimp og automation e-mails. Uden hendes hjælp ville jeg stadig have dårlig samvittighed over min nyhedsbrevs-database.

Jeg mødte Michelle på Workaway Camp i Barcelona, hvor vi delte værelse. Maj boede også sammen med os, og den 4. og sidste mand på værelset var Ditte Maria Kollerup. Endnu en sej kvinde. Heller ikke mor (endnu) men chef for KFS Boligbyg i Aalborg. Og en mindst lige så skøn og dygtig kvinde som Maj og Michelle. Ditte TØR. Og Ditte GØR. Det er super inspirerende, fordi hun – som jeg selv – tror på, at man ikke behøver at træde på folk for at komme fremad; og hun er om nogen kommet fremad. Men selv om Ditte har mega travlt og har succes, så tager hun sig stadig tid til at rumme andre, og hun ser ting, som man ikke selv ser…

Husk dig selv… Du gør det godt nok… Det skal nok gå.

Og hun har ret! Jeg har det med at glemme mig selv… Jeg har det med at være usikker på, om jeg gør det godt nok… Og ja, selvfølgelig skal det nok gå!

Jeg havde fornøjelsen af at være gæst hos Ditte sammen med en håndfuld af de andre, som var med på Workaway Camp. Vi blev alle og én mødt af en fantastisk åbenhed – mi casa es su casa. Og jeg håber, at jeg får mulighed for at åbne mit hjem for Ditte, næste gang hun er i København 🙂

Jeg er af natur meget positiv, men uden det skal blive for sukkersødt, så kan jeg ærligt sige, at jeg føler mig som et rigere menneske med disse 3 kvinder i mit liv. Og jeg håber naturligvis, at det er gensidigt.

“Started from the bottom now we’re here
Started from the bottom now my whole team fucking here”

Follow on Bloglovin