Kisser Paludan har ramt mig

Sidder og læser Ugebladet Søndag ( – køb det mandag), og der er en fantastisk artikel af Kisser Paludan om at passe på sig selv. Og hun rammer noget i mig; for første gang skrives det på en måde, så selv JEG forstår det (!):

Uanset hvordan du ser ud, skal du gøre dig lækker.

Du kan gøre meget ved at beslutte dig for, at du altid vil tage de bedste valg for dig selv. Når du går i gang med dyrke motion, sender du et signal til dig selv om, at du FORTJENER, at du bruger den tid og energi på dig selv.

OMG, ned i Fitness World med mig nu! Så må det vente lidt med mervækst i Magnetz, og selv om jeg har så mange problemer med benene, som indtil videre har drevet mig ud i en længere, ufrivillig pause fra træning, så MÅ der jo være et eller andet og en eller anden maskine, som kan gøre tricket. Fordi jeg FORTJENER den tid og energi.

Follow on Bloglovin