Den Store Bagedyst 2014

Jeg har fået rigtig mange opfordringer til at melde mig til Den Store Bagedyst 2014 på DR1.

Ingen tvivl: bagning er min store passion. Om det så er morgenbrød,  for sjov eller en kagekonkurrence, så giver jeg altid alt, hvad jeg har, for at gøre det helt perfekt. I can’t help myself. Det er ikke blær; det er en INDRE konkurrence om at tilfredsstille mig selv. Og hvis du ikke kender mig: jeg er svær at gøre tilfreds, når det handler om noget, jeg selv laver. Hvem sagde perfektionist… 😉

Kage-Collage
Mit største problem er, at jeg ikke rigtig selv GIDER spise kagerne. For man smager jo også på varerne undervejs i bageprocessen. Og så har jeg bagt så meget gennem årene, at jeg har fået MIN DEL af kage. Så jeg skal finde på andre at bage til for at tilfredsstille min bagelyst. Jeg smager gerne på slutresultatet, men du får mig ikke til at slikke tallerkenen ren bagefter, ligesom min bedstefar gjorde. Og min mand gider heller ikke at spise så meget kage, som jeg har lyst til at bage (børnene vil sikkert gerne, men det ville bare gå galt). Derfor får naboer, venner og den øvrige familie tit overbragt kager i alle afskygninger, så jeg får tilfredsstillet mit bage-gen. Og nu hvor jeg er selvstændig på fuldtid og ikke længere er inde på advokatkontoret, så skal jeg finde på andre undskyldninger for at bage i hverdagen (savner EF-kager – *EndeligFredag).

MEN ville jeg være bagedyst-materiale? For én ting er at stå i køkkenet og nørkle med kagerne for sig selv; kagedej til op over begge ører og problemer med at holde sig 100% til en opskrift (skal altid liiige eksperimentere) – er det mon TV-potentiale? Mig med skæv humor und alles

Glæden ved at være kvinde; en evig analyse af, hvad alle siger og gør, og om man selv kunne gøre noget anderledes/bedre.

En sidste tanke: ville jeg selv stå og græde over en kage på TV, hvis noget gik skævt?

 

Follow on Bloglovin