Om

IMG_7454Mit navn er MIA, og jeg har svært ved at sidde stille!

Jeg lever et liv som mor, hustru og chef. I sommeren 2013 lavede jeg 80’er ormen med hverdagen og ændrede drastisk på hverdagen for at få mere balance i familielivet; alt blev lige rullet rundt og taget til overvejelse.

Det var nødvendigt at være mere MOR, mere MENNESKE og mindre KARRIERE.

Midt i dette nye liv skal jeg lære at være mere egoistisk… slut med at glemme mig midt i det hele MEN også slut med at finde tid til mere arbejde som “belønning”. Acceptere at det er OK at stoppe op og slappe lidt af – også midt i kaos. Prøve at finde plads til fortsat at vækste med firmaet, uden at det skal være altoverskyggende. Og forhåbentlig som en bonus at finde overskud til at dyrke min store passion igen: at danse hiphop!

Før havde jeg DRØMMEjobbet som advokatsekretær og PA’er for en partner og en håndfuld jurister i ét af Danmarks største advokatfirmaer. Nogle skønne chefer, som ikke hænger på træerne! Dét sammen med et unikt sammenhold i sekretærgruppen, OG at der var plads til skøre mig – mit drømmejob. Når det var fyraften på advokatkontoret, var jeg chef i eget firma med ansatte. Og dertil det mest vigtige i mit liv: at være mor og hustru. Kort sagt en presset (og ofte stresset) hverdag, men hvor jeg ikke havde lyst til at vælge noget fra. ALT var bevidste tilvalg. Jeg gjorde det ikke for pengenes skyld, for jeg kan leve af indtægten fra mit firma, men jeg brænder for advokatverdenen… Og jeg kunne også have valgt at få mere hjælp med børnene, men jeg ville ikke gå glip af for meget!

Hvorfor så vende op og ned på hverdagen nu? Fordi min søn har brug for hjælp til at blive skoleklar, og fordi det at være MOR kommer før ALT andet.

Det kan være svært at kombinere det at være chef med at være mor. Men det giver mig også utroligt meget personligt i hverdagen at have begge kasketter. Og at være selvstændig på fuldtid igen er det helt rigtige for mig og min familie lige nu. Og så er det dét, der skal til i jagten på et familieliv i BALANCE for mig, for min mand og for mine børn; at det hele virker, uden at én skal give afkald på alt for alle de andre.

SÅ her er min blog, som også kommer til at fungere som en slags dagbog, som mine børn kan læse engang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.