Næste skridt i min forretning

Når man er selvstændig, får man nogle delmål. Nogle ting, man stiler efter, fordi man så ligner “de store” shops lidt mere.

For mit vedkommende var første store mål at få afhentning i bur (i stedet for i kasser og poser). Det mål nåede jeg i 2018, og jeg kan stadig huske følelsen af, da buret blev afleveret.

Næste mål var så at få råd til et rigtigt pakkebord – og dem er jeg virkelig stolt af at have 2 af nu.

Og nu er det så at købe en luftpudemaskine…

Jep – den er god nok. Det er nok skørt, hvis man står udefra og ikke driver e-handel. For der findes så mange fede ting i verden at drømme om. Men lige nu er det altså en luftpudemaskine. Og jeg har set mig varm på denne Mini Pak´r. Den er fra Raja Pack, og det er eneste sted, hvor jeg lige nu kan finde den på lager.

Så derfor: DEN MÅ JEG EJE 💕

Jeg fik den anbefalet af Christina fra Olisan.dk – hun har ejet en i mange år og er mega glad for sin. Så nu må det vist være på tide, at Magnet-Mia også får en 🤓

NB! Opslaget indeholder partner-link til Raja-Pack. Jeg kommer til at opdatere med, hvordan det går, når jeg er “i forhold” med den nye bad-boy Mini Pak’r. Hvis du også kaster din kærlighed på den samme maskine, vil jeg være super glad for, at du vælger at klikke ind via linket ovenfor, da det smider lidt håndører i kassen til mig.

Follow on Bloglovin