Danmarks største badedyrsfest

Hvis du har set Løvens Hule i 2019, har du muligvis set mig og min datter, Sara. Og så har du også set, at vi havde en oppustelig donut med i studiet. Der blev ikke sagt så meget om det i det færdigklippede afsnit, men Sara og hendes lillebror, Jacob, har også webshoppen Bforbadedyr.dk, hvor de – tadaaaa – sælger en masse badedyr.

Noget af det sjoveste for mig som SEO-nørd er at hjælpe mine børn med en stærk SEO-profil til deres webshop, og det får mig ofte ud i sjove situationer som da jeg skulle undersøge alt om badedyrstifoen, der vel er Danmarks største badedyrsfest.

Jeg fik hjælp af en af vores nye praktikanter, Channa, som er mega god til at skrive, og hun hjalp mig med dette indlæg om FCK badedyrstifo.

Grunden til, at jeg fortæller om det, er, at jeg gerne vil inspirere til at finde de sjove ting i hverdagen, som gør det let at gå på arbejde. Jeg brænder for SEO, og jeg finder derfor den sjove vinkel i det, jeg har med at gøre – og lige i dag var det altså en badedyrsfest.

Ikke dårligt at møde ind til. 

Follow on Bloglovin