Uopfordret ansøgning

Jeg er tosset med anderledes titler; som når f.eks. Skraldemænd bliver Renoveringsarbejdere, eller når den bedste pomfrittes-vender på MacD bliver Manager.  Komisk – men alligevel også lidt trist. For når alt kommer til alt, så er det jo bare en titel. Og folk bliver (formentlig) hverken bedre eller værre til at gøre deres arbejde.

Jeg kan kalde mig, hvad jeg har LYST til, for jeg ejer min egen virksomhed. Men jeg vil helst kalde mig så lidt som muligt udover mit fulde navn. Dvs. indtil i dag…

Vi var på rundtur på KRONBORG Slot i eftermiddags, og dér stødte jeg på “en sengevarmer”. Umiddelbart tænker man en varmedunk eller måske en varm mursten til at varme de kongelige lagner op, så H.K.H. ikke skal gå til køjs i en kølig seng. MEN nej; det er simpelthen en titel – en fornem titel, åbenbart. Ungersvende blev ganske enkelt ansat til at ligge i kongens og dronningens senge den halve dag, så sengen var varm nok ved sengetid.

Tja, hvorfor ikke?!

Hofmarskallatet
Det Gule Palæ
Amaliegade 18
1256 København K

Vedr. Uopfordret ansøgning som Kongelig Sengevarmer

Jeg skal hermed ansøge om stillingen til at varme de kongelige lagner op. Jeg har stor erfaring med at sove længe, og jeg har ikke noget imod overarbejde. Da det er mit drømmejob, er jeg interesseret i såvel deltids- som fuldtidsansættelse. Jeg vedlægger mit CV, hvoraf det fremgår, at jeg har erfaring med at sove gennem 35 år. Jeg er meget flexibel og er indstillet på at have skiftende arbejdssteder. Jeg ser frem til at høre fra Dem. 

Såfremt stillingen allerede er besat, er De velkommen til at lægge et godt ord ind for mig hos Grev Ingolf.

Med venlig hilsen
DRU – Dansk Royal Ungdom

Mia Nersting

Follow on Bloglovin