Når der kun er én at stemme på

Jeg hørte et interview med Københavns overborgmester, som gjorde stort indtryk på mig. Han fortalte, at mange stemmer forskelligt til kommunalvalg ctr. folketingsvalg, og at mange stemmer socialdemokratisk til kommunalvalget, fordi det er dér, de bor

Hmmm, det er egentlig sjovt, for jeg stemmer netop IKKE socialdemokratisk til kommunalvalget, fordi det netop handler om dér, hvor JEG bor og der hvor jeg har min virksomhed!

I nogle kommuner er det bare givet på forhånd (uden at lave en Uffe Elleman-Jensen), hvem man skal/bør stemme på, og samtidig at borgmesteren bliver siddende, til han/hun bliver båret ud, fordi der hverken er nogen OVER eller VED SIDEN AF. Sådan er det i min kommune, men selv om det er givet på forhånd, så møder jeg stadig op og stemmer.

Dem som stemmer bestemmer 🙂 Ha et godt kommunalvalg 2013, og så ikke mere politik for denne gang.

Follow on Bloglovin