Jeg bliver aldrig politiker…

Jeg bliver aldrig politiker, for jeg tåler ikke bullshit.Chefmor

For nogle dage siden besøgte jeg min tidligere chef, og hun foreslog, at jeg skulle skynde mig ind i kommunalpolitik, så hun havde en GOD KANDIDAT at stemme på i kommunen til kommunalvalget 2013. For jeg måtte da have masser af tid, når nu jeg “går hjemme” som Chefmor.

I wish!

Jeg har SÅ travlt med mit magnetfirma – og ja, man kan godt leve af at sælge magneter (!) – men anyway, så ville jeg aldrig egne mig som politiker, fordi jeg får knopper af at høre på tomme løfter fra folk, som sjældent har været ude i den RIGTIGE verden. Og jeg kan bare ikke holde min mund, når folk vrøvler eller lyver eller er for kontroversielle eller… Så selv om jeg (naturligvis) har nogle fede holdninger og ville kunne lede kommunen meget bedre end mange af dem, der har deres daglige gang i kommunen, så bliver det alligevel et nej herfra. Og jeg stemmer “gladeligt” på den siddende borgmester.

Undskyld at jeg må skuffe dig, søde MAS 😉

 

Follow on Bloglovin