Det er nemt at skabe omsætning

Jeg vil påstå, at det er nemt at skabe omsætning, hvis man gider arbejde for det. Udfordringen ligger i at skabe overskud.

Den første MILLION i omsætning var den sværeste, men så har jeg også lært, hvad der virker for min egen forretning.

Når omsætningen så stiger med god fart, får man samtidig andre krav til udstyr, kundefasciliteter o.lign., og det KOSTER. Og så er der pludselig længere vej til et millionoverskud. Til gengæld tror jeg på, at eneste vej frem er at knokle samt at have respekt for andre på vejen frem.

Jeg har ingen planer om at komme på Top 100 over Danmarks rigeste. For mange penge gør mig ikke lykkelig – de skaber bare andre problemer. Bare jeg har penge NOK til at give mine børn en masse muligheder, som jeg ikke selv har haft. Og penge NOK til at kunne udleve nogle ting i livet sammen med min mand, som vi ellers ikke kunne gøre. Så kan jobbet være næsten hvad som helst, hvis det bare gør mig glad i hverdagen og ikke har for store omkostninger for familielivet.

Mange fortæller mig, at jeg er “den fødte iværksætter”, og at jeg er gjort af “chefmateriale”, og det kan der være meget rigtigt i, fordi jeg er meget selvstændig og knokler for at få resultater, og ca. 50 gange om året får jeg idéer til opstart af en ny virksomhed. Men det har ikke ligget i kortene for mig, at jeg skulle være selvstændig. Det har ikke været en lang drøm ligesom min bedstefar, der var Københavns bedste købmand fra Hedebygade (Købmand Sørensen). MEN det er blevet en drøm, som jeg nu udlever, og nu ser jeg de samme muligheder for min fremtid, som andre har kunnet se LÆNGE.

Men det allervigtigste: jeg kan kombinere succes med familieliv, og det har jeg ikke kunnet længe. Så jeg kunne sagtens knokle mig vej frem til et hurtigere millionoverskud, men det er ikke opskriften på SUCCES for mig. Det er min familie. TIl gengæld havde jeg ikke stået her i dag, hvis det ikke var fordi, jeg havde knoklet i mange år og givet afkald på nogle andre ting i årenes løb (såsom søvn!).

Follow on Bloglovin