Det er ikke gratis at anbefale andre

Jeg fik i dag en besked fra min veninde, Ida Christine, om, at hun søger nye udfordringer. Det er snart slut med karrieren hos MadeMyDay. Jeg blev overrasket, for hun ER jo MadeMyDay.

Pssst, kender du ikke MadeMyDay? Det er karmaens svar på MobilePay… giv en oplevelse til en, som fortjener a little something, og BING: så har modtageren en gave på sin mobiltelefon, der er klar til at blive brugt. Det er da smart! Ingen gaveæsker… ingen brug for pc… bare mobiltelefonen, som vi jo husker oftere end vores husnøgler og pengepungen. 

Men tilbage til IC. Hun søger nu nye udfordringer, og først blev jeg overrasket, for den havde jeg ikke lige set komme. Dernæst blev jeg lidt trist på hendes vegne (hun har jo nærmest født MadeMyDay).

Men så blev jeg MEGA glad…

Hvorfor??

Fordi:

Hey, nu er der jo en mulighed for, at vi andre kan få fingrene i hendes talenter 🙂

Desværre søger hun noget i Aarhus-området, og jeg er ikke lige på vej væk fra Gentofte. Så jeg skyndte mig at skrive en anbefaling af hende i et netværk, hvor de sukker efter gode folk. For kan jeg ikke selv få fingrene i hende, så kan jeg sørge for, at andre gode folk kan komme til fadet.

Og så var det, at jeg kom til at tænke på: En anbefaling er altså ikke GRATIS. Forstået på den måde, at man kun skal anbefale dem, som man inderst inde tror på og mener, at man kan stå inde for. For hvis ens anbefaling viser sig at være noget rigtigt HØ for den anden part, så står man for skud. Først og fremmest på karma-kontoen, men tilliden lider også et knæk i forhold til dem, man har sendt en anbefaling til.

Jeg kender IC gennem en tur med Refuga til Barcelona, hvor vi kom tæt på hinanden. Efterfølgende har vi haft nogle dejlige stunder i vores  Refuga-netværk. Og hun er en af dem, som jeg kan tale dybt med & danse med (på den der ingen-ser-os-måde, selv om vi er MIDT på gulvet). Det er befriende at få den slags venskaber i sit voksenliv. Hun er en sweetheart <3

Men Ida Christine er mere end bare sød – ellers ville jeg ikke anbefale hende; SØD putter ikke penge på kontoen… det gør arbejdsomhed og kreativitet derimod. Og når man så besidder alle 3 ting på én gang, så er det som en slags Kinder Æg for virksomhedsejere.

Jeg er helt sikker på, at hun finder sin nye hylde hurtigt… jeg står i hvert fald i baggrunden og HEPPER på hende. Men med en snert af misundelse – for jeg ville jo gerne have haft hende til at trylle med Instagram, Facebook og kundeservice i mine virksomheder.

Follow on Bloglovin