Chefmor i London City

En af fordelene ved at arbejde med e-commerce er, at man kan arbejde hvor som helst, når der bare er strøm og wifi. London er LANGT fremme i skoene, når det kommer til e-commerce, og jeg har derfor pakket kufferten med det mest nødvendige (min Mac, min strømforsyning, mit kreditkort, min tandbørste og rent tøj – i prioriteret rækkefølge) og arbejder fra London i 4 dage sammen med min gode ven, Emil Blücher.

Halv arbejdsdag i Sky Garden
Halv arbejdsdag i Sky Garden

Vi har mødt en masse inspirerende mennesker og arbejdet fra Sky Garden på 35. etage med 360 graders udsigt over London. Allerede efter dag 2 var turen betalt i det, vi har opnået ved at være herovre.

På toppen af London - Sky Garden
På toppen af London – Sky Garden

London er fantastisk på mange måder. Og her er så dejligt RENT, på trods af, at det er en storby med mange mennesker og biler.

Fun fact: vidste du, at rulletrapperne i London er renere end i København?

Når man er iværksætter, ser man muligheder og forretningspotentiale alle vegne. Noget som de fleste andre ikke tænker på. Emil har e-shoppen Huma.dk, der sælger rengøringsartikler, hvor han bl.a. sælger rengøringsgrej til virksomheder, og det første (altså som i det aller første), han lagde mærke til, da vi ankom til Heathrow lufthavn, det var, hvor rene deres rulletrapper er. Har DU nogensinde tænkt over det? Jeg har i hvert fald ikke! Men det gav ham idéer til nye forretningstiltag. Og det er dét, der er fedt ved at være sammen med andre iværksættere: man INSPIRERES af de andres drive og ser verden på en helt anden (og sjovere) måde.

Jeg er ikke et hak bedre selv; London er jo fyldt med souvenirshops, der sælger billige souvenirmagneter (kan sagtens tilføje mange flere tillægsord til magneterne, men jeg er jo en PÆN pige, så det undlader jeg). Og hver gang, vi passerer en af disse shops, har jeg lyst til at gå ind og fortælle ejerne, at de for samme penge kan få nogle køleskabsmagneter, som rent faktisk er pæne OG kan holde andet end deres egen vægt på køleskabet.

Vi har en arbejdsskade – og vi søger ikke erstatning for den 🙂

I dag står dagen på webshop-optimering, og måske når vi også at holde lidt fri i dag. Alle de andre dage har vi bare arbejdet igennem… men det gør ingenting, når man er iværksætter, for vores arbejde består af lige dele hårdt arbejde og hygge, så at få serveret en kop kaffe SAMTIDIG med, at man arbejder, det er toppen af hygge for os.

Masser af kaffe til at holde os kørende
Masser af kaffe til at holde os kørende
Follow on Bloglovin