5 ting du savner ved mig

Dette er en kærlighedserklæring til en tidligere kollega:

Nu, hvor jeg ikke længere har min daglige gang på advokatkontoret, tænker jeg, at du må savne en masse ting i dagligdagen, som jeg gjorde KUN for dig. Her er top 5:

1. Jeg lærte kinesiske sange udenad for din skyld
2. Jeg rummede din ondskab
3. Jeg spiste dine yndlingspåskeæg, som lå i skuffen, når du ikke var der, og sendte dig fotos af det.
4. Jeg delte min stress med dig, så du kunne lære af en mester
5. Jeg tog armbøjninger på gangen for at imponere dig.

Ja, jeg har virkelig givet dig meget og mere til. Nu er jeg ikke længere en del af din hverdag, men jeg ved, at du tænker på mig hver dag. Og jeg forstår dig, Kir! Men du skal vide, at jeg også savner dig – næsten lige så meget som jeg savner AM, og det siger ikke så lidt. Og jeg håber, at en anden kan fylde tomrummet efter mig i det daglige, selv om jeg ved, at der hverken er nogen over eller ved siden af mig…

Kærligst
din Mia

Kir-Kaerlighed

Follow on Bloglovin